NIEUWS

Gezond & Zeker KennisdagenGEZOND & ZEKER KENNISDAGEN 2015
Q-Mobility is ook dit jaar aanwezig op de Gezond & Zeker Kennisdagen met de nieuwe SKIPPY stoelverplaatser.
De Kennisdagen zijn bestemd voor iedereen die zich bezig houdt met de preventie en vermindering van fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Ook ergocoaches en veiligheidscoaches uit andere sectoren zijn van harte welkom.
Het thema van 2015 is 'Duurzaam zorgen'. Voor meer informatie en inschrijving verwijzen wij u naar de website van Gezond & Zeker.

MKB Innovatie top 100 2015GENOMINEERD VOOR MKB INNOVATIE TOP 100 2015
Een groot aantal bedrijven heeft zich ingeschreven voor de MKB Innovatie Top 100. Ook Q-Mobility is genomineerd met de Q-Move aanschuif/sta-op stoel. De stoel is bedoeld voor mensen die moeite hebben met opstaan uit hun stoel en met het aanschuiven aan tafel. Zo wordt ook de zorgverlener of familielid ontlast. Met de stoel wordt een bijdrage geleverd aan de zelfredzaamheid van de gebruiker die essentieel is voor het blijven wonen in de eigen omgeving.
Voor meer informatie over de MKB Innovatie Top 100 kunt u kijken op de website van de MKB Innovatie Top 100.

 

gezond & zeker kennisdagenGEZOND & ZEKER KENNISDAGEN:
presentatie Q-Move-aanschuifstoel

Gezond & Zeker organiseerde 29 en 30 oktober 2012 de negende keer Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Wij presenteerden hier onze Q-Move-aanschuifstoel met de aanschuiftafel. De reacties waren zeer enthousiast. Ook kregen wij weer veel specifieke vragen, waarmee wij aan de slag gaan. Heeft u een vraag? Laat het ons dan weten.

MATCH TUSSEN 'S HEEREN LOO EN Q-MOBILITY OP BEURSVLOER TIEL: match met 's HeerenLooaangepaste schilderstafel
Q-Mobility maakte op de Beursvloer van 24 mei in Tiel een match met zorginstelling ’s Heeren Loo-Tiel. Anja Matthijssen en Claudia Roelofs van ’s Heeren Loo  zochten een hulpmiddel om een een bewoner in ligstoel gemakkelijker te laten schilderen.  Voor ’s Heerenloo maakten wij een schilderstafel aangepast aan de rolstoel van bewoner Sjaan. Deze tafel werd op 30 juni aangeboden. Tegelijkertijd werd een door Sjaan gemaakt schilderij aangeboden aan Gerard Pikker.  “Het was ontzettend leuk om mee te doen aan Beursvloeren Tiel. De doelstelling van Q-Mobility komt hierbij helemaal uit de verf, namelijk een oplossing zoeken die het leven en werk van zorgverlener en zorgvrager aangenamer maakt”.

Q-MOBILITY IN 'MKB INNOVATIE TOP 100 2011' met de JOLLY stoeltrolley
MKB Innovatie Top 100Op 26 mei 2011,  presenteerden Syntens innovatiecentrum, Octrooicentrum Nederland, Mercedes-Benz en NRC Handelsblad de MKB Innovatie Top 100.
Ook wij stonden hier in met onze JOLLY stoeltrolley.
De JOLLY stoeltrolley is een hulpmiddel waarmee personen die minder mobiel zijn in hun eigen stoel verplaatst kunnen worden met minimale inspanning van de zorgverlener. De stoeltrolley kan ook gebruikt worden voor het verplaatsen van gestapelde stoelen en - met een separaat frame - tafels. De trolley werkt mechanisch (milieuvriendelijk en altijd direct klaar voor gebruik), eenvoudig en snel. Door zijn compacte constructie en goede wendbaarheid is de stoeltrolley een handig en arbotechnisch aantrekkelijk hulpmiddel in woonkamers van verpleeghuizen en complexen voor kleinschalig wonen.

support beursSUPPORT 2010 groot succes
Het persoonlijk contact met u als bezoeker heeft ertoe bijgedragen dat wij terug kijken op een geslaagde beurs. Veel bezoekers kwamen met specifieke vragen naar ons toe. De medewerkers van Q-Mobility zullen er alles aan doen hiervoor een oplossing te vinden. Wij willen iedereen die ons bezocht heeft bedanken voor de bijdrage aan het succes van de Supportbeurs 2010.
Heeft u naar aanleiding van uw bezoek nog vragen bel dan met 0344-632659 of 06-14539010 of mail naar info@q-mobility.nl.